Huoneet

Mango Hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan itämaisella kosketuksella sekä alhaisimmilla hinnoilla Tampereella. Hotellimme innovatiivinen itsepalvelukonsepti mahdollistaa sen, että voit varata huoneesi helposti internetistä vuorokauden ympäri. Saat henkilökohtaisen koodin oviin, joten voit saapua hotelliin ilman erillistä sisäänkirjautumista vastaanotossa.

Vastaanotto sijaitsee alakerrassa, ja on avoinna 07.00 - 23.00 joka päivä. Varaukset on mahdollista tehdä myös vastaanotossa.
Tarjoamme mieluisan yösijan Tampereella. Mango Hotelli on mielenkiintoinen vaihtoehto perinteisille ja kalliille hotelliöille.

Kokeile ja takaamme että tulet yllättymään positiivisesti!

Alla näet listan kaikista hotellimme huonetyypeistä.

Kahden hengen huone (parisängyllä)

Superior Double huoneessa (1 tai 2 hlöä) on ilmastointi, parisänky (180 cm), taulu-TV, ilmainen Wi-Fi ja LAN yhteys, jääkaappi, turvasäilö, ja yksityinen kylpyhuone, sekä hiustenkuivaaja. Huoneemme ovat savuttomia, ja kaikista huoneista löytyy työpöytä.

Kahden hengen huone (erillisillä sängyillä)

Superior Twin huonessa (2 hlöä) on ilmastointi, kaksi erillistä sänkyä (90 cm), taulu-TV, ilmainen Wi-Fi yhteys, turvasäilö, ja yksityinen kylpyhuone (suihkulla), sekä hiustenkuivaaja. Huoneemme ovat savuttomia.

Sviitti

Ylellisessä Premiere One-Bedroom Sviitissämme antiikkia mukaileva sisustus seuraa rentouttavia lämpimiä värejä, kaunista tummaa puuta, ja lisäksi sängyissä petauspatjat ja pehmeät petivaatteet. Jokaisessa sviitissämme on erillinen makuu- ja olohuone. Sviittimme on täydellinen myös lapsiperheille, sillä sinne mahtuu yhteensä 2-4 henkilöä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneista (1 hlö) löytyy ilmastointi, sänky yhdelle (90 cm), työpöytä, taulu-TV, ilmainen Wi-Fi, turvasäilö, ja jaettu kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Huoneemme ovat savuttomia.

Kahden hengen huone parisängyllä ja parvekkeella

Superior Double huonessa (1-2 hlöä) on ilmastointi, parisänky (180 cm), taulu-TV, ilmainen Wi-Fi ja LAN yhteys, jääkaappi, turvasäilö, ja yksityinen kylpyhuone, sekä hiustenkuivaaja. Huoneella on yksityinen parveke. Huoneemme ovat savuttomia.